top of page
sunn mat

Om Lotte Evenstad

Jeg er utdannet sykepleier ved statens sykepleierhøyskole i 1997. Hovedoppgaven min handlet om spiseforstyrrelser og om den komplekse årsaken som ligger bak denne sykdommen.

Jeg jobbet ved Radiumhospitalet fra 1997 - 2008. Brystkreft ble mitt spesialområde og jeg var også i en periode med i en forskningsstudie for å skreddersy behandling til kreftpasienter. 

 I 2007 tok jeg videreutdannelse innen ernæring og startet ved Fedon Lindbergsklinikk i 2008. Her har jeg lært mye om hvordan kosthold påvirker både psykisk og fysisk helse, energi og hormoner. Gjennom mange års erfaring med pasienter har jeg også fått god kunnskap med hvorfor mat kan være så problematisk for så mange, og har god erfaring med hvordan jeg kan hjelpe mennesker til å få ett normalt forhold til mat. De siste 6 årene har jeg også holdt jevnlige Eurodiet kurs ved Ringvoll klinikken i Hobøl


Jeg har alltid vært glad i fysisk aktivitet. Turer i fjell og skog, sykling og langrenn samt gruppetimer på treningssenter har alltid gitt mye energi og glede. Jeg har jobbet som treningsinstruktør på flere treningssentre så og si hele mitt voksne liv. I dag jobber jeg på Gym Bekkestua med sykkeltimer og styrketimer. 

Privat har jeg 3 barn, mann og hund.

bottom of page